Kultur

Per Spællemann

Per Sundnes er forelsket. Og han forteller alt om det.

Per Sundnes forteller med om forholdet til sin kjære Tore i portrettet i papirutgaven av KK denne uken. Foto: Faksimile fra KK03
Per Sundnes forteller med om forholdet til sin kjære Tore i portrettet i papirutgaven av KK denne uken. Foto: Faksimile fra KK03 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å gå med Per Sundnes i Oslo sentrum er omtrent som å spasere rundt med Kongen. Han kjenner alle. Sundnes er det nærmeste man kommer en profesjonell nettverker. Han gir gaver, oppmerksomheter, lapper og musikk. Sånne små ting du aldri glemmer, og som setter deg i evig takknemlighetsgjeld. Og det nettverket, det nyter han godt av, både på jobb og privat.

Det var slik han møtte Tore. Mannen som på rekordfart har sjarmert seg inn i familien og vennegjengen og som har fått Sundnes til å flytte fra drømmeleiligheten og inn til drømmeprinsen:

- Var det sånn…
- Kjærlighet ved første blikk? Njæææ….

Men blikk ble vekslet, teaterbilletter kjøpt. Resten kan du lese i portrettet i KK denne uken, i salg fra 15. til 21. januar.

LES OGSÅ:
  • Femina.no: Per utpeker popstjernene i 2007
  • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer