Grønnsaker

Pølse- og blomkålpanne

Denne retten ser ikke akkurat tuttifrutti ut, men den smaker veldig godt. Spennende smaker med sennep og fennikel.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
450 g av de beste pølsene du kan få tak i
4 ss olivenolje
2 fedd hvitløk
2 løk
2 ss fennikelfrø
1 blomkål
2 dl kyllingbuljong
1 ss dijonsennep
salt og nykvernet pepper

Del pølsene i 8–10 cm lange biter. Stek dem i olivenolje til de er gylne. Del løk i to og skjær i tynne skiver. Ha det i sammen med pølsene. La det surre i 10 minutter. Ha i hvitløk og fennikelfrø, rør godt og ha i blomkålbuketter, buljong og sennep. Smak til med salt og pepper, dekk til og la det småkoke i 10–15 minutter til blomkålen er kokt.

Pølse- og blomkålpanne
Pølse- og blomkålpanne Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer