Polyamori

Polyfamilie: - Vi forteller ikke hvem som er den biologiske pappaen

Nicole og Christian var i et lykkelig forhold, men så kom Fabian inn i bildet. Nå er de sammen alle tre, og har fått en sønn som nå er ett år.

POLYFAMILIE: Fabian, Nicole og Christian bor under samme tak, er i et forhold med hverandre, og har en sønn sammen. Foto: Privat
POLYFAMILIE: Fabian, Nicole og Christian bor under samme tak, er i et forhold med hverandre, og har en sønn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har alltid lurt på hvorfor folk forblir monogame, når det er så mye utroskap i verden, sier Nicole.

Nicole og Christian møttes på en festival i hjembyen i Tyskland for 10 år siden, og ble raskt forelsket. De ønsket å være åpne og ærlige med hverandre, og da Nicole fikk vite at Christian kun hadde vært i ett forhold tidligere, fremmet hun ønsket om å ha et åpent forhold. Det var noe Christian var enig i.

- Jeg ville ikke at Christian skulle føle at han gikk glipp av noe. Men jeg må innrømme at det var vanskelig i starten, og jeg var litt sjalu på kvinnene Christian møtte. Jeg begynte å tvile på forholdet.

Christian sa til Nicole at han ville slutte å møte andre kvinner om det var ødeleggende for deres forhold, og at han aldri ville ha valgt en annen kvinne over henne. Og den setningen var alt som skulle til for at Nicole ble kvitt usikkerheten hun hadde slitt med.

- Etter hvert så jeg hvor god selvtillit det ga Christian. Selv følte jeg ikke behov for å ha andre sexpartnere.

Paret møtte også en singel kvinne, som de hadde en nær relasjon til. Noen ganger drømte de om at hun skulle finne en mann, som også kunne være en del av forholdet deres. På den tiden visste de ikke noe om hva polyamori var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer