Grønnsaker

Pøs på med urter

Ikke undervurdér krydderurtene.

Publisert
Sist oppdatert
  • Ha alltid en plante eller to stående i vinduet.
  • Du kan som regel tredoble vanlige oppskrifter når det kommer til grønne urter.
  • Ha store mengder av salaturtene basilikum, koriander eller estragon i grønne salater. En hel plante i en vanlig grønn salat er ikke mye og smaker fantastisk.

  • På antioksidant-toppen
    Frukt og bær: Ananas, appelsiner, blåbær, bjørnebær, bringebær, epler, granatepler, jordbær, kirsebær, kiwi, krekling, nyper, markjordbær, multer, paprika, plommer, røde druer, rosa grapefrukt, rosenkål, rosiner, sitroner, solbær, svisker, tyttebær, tørket aprikos.

    Nøtter og frø: Hasselnøtter, peanøtter, solsikkefrø, sesamfrø, valnøtter.

    Grønnsaker: Asparges, blomkål, bondebønner, brokkoli, brønnkarse, chili, grønnkål, gulrøtter, kål, kålrabi, løk, persille, reddik, rødbeter, savoykål, selleri,

    Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer