Familie (3-7)

Potetmos med erter

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
1 kg poteter
200 erter, ferske eller dypfryste
75 g smør
1,5 dl melk

Del potetene i store biter og kok dem knapt møre. Kok ertene i en kjele med kokende vann, cirka 3 minutter. Mos potetene med en potetmoser eller med en gaffel. Kjør ertene i en blender til puré. Ha i 3/4 av melken og smøret, og resten i pureen. Smak begge til med salt og pepper. Mos igjen. Bland de to mosene lett slik at du får en marmorerende effekt.

Potetmos med erter
Potetmos med erter Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer