Familie (3-7)

Potetsuppe

Publisert
Sist oppdatert
(Til 4 personer)



1/2 kg kokefaste poteter
1 stor løk
1 l hønsebuljong
2 dl kremfløte/H-melk
4 skiver bacon
salt og pepper
friske urter


Skrell potetene og kok opp buljongen. Rens og del løken i store båter og ha alt oppi en
stor gryte. Kok til løk og poteter er møre. Hell alt over i en hurtigmikser og kjør maskinen til alt er godt jevnet. Du kan også bruke stavmikser rett i gryta. Rør inn
fløte eller melk, kok opp og smak til med salt og pepper.
Serveres rykende varm med sprøstekt bacon og grovhakkete urter, for eksempel
basilikum, timian og persille.

Av Cecilie Klem
Foto: Rohny Kristensen

Foto: Rohny Kristensen
Foto: Rohny Kristensen Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer