Dette er en bok om et veldig spesielt møte mellom to mennesker: Tidligere gatebarn og nå mesterkokk Edwin Gutierrez fra Bolivia og kokkeverdensmester Charles Tjessem fra Norge.
RedaksjonenC
Publisert Sist oppdatert
Anmeldt av: Cecilie Klem
Det er dessuten en kokebok som tar for seg møtet mellom to matkulturer, så hva mer kan man ønske seg? Ingenting, egentlig. Pater Kjell Arild Pollestad, som fører pennen i boka, har imidlertid ønsket seg mer. Han blir for langdryg i sine innledende tekster og tar for mye oppmerksomhet fra det som er viktig her, selve mestermøtet og den maten de lager sammen.
Ser man bort fra Pollestads utenomsnakk, er dette en unik bok til kokebok å være.
KK mener: For mye pater Pollestad i en ellers uvanlig sterk kokebok. Karakter: kkkk
«Mestermøte - mat mellom himmel og hav» av Kjell Arild Pollestad, med Charles Tjessem og Edwin Gutierrez Foto: Pål Rødahl Press Forlag, kr 399