Vis mer

Gazpacho

Prøv en forfriskende gazpacho med reker

Publisert

Kan serveres som forrett eller som en liten appetittvekker-«shot». Da holder den til 10 porsjoner.

(Forrett til 4 porsjoner)

◗ 1 kg rensede reker
◗ 1 kg modne tomater
◗ 2 røde paprika
◗ 2 hvitløkbåter
◗ ½ agurk
◗ ½ dl olivenolje
◗ 1 ss sherryeddik
◗ 4 ss smuldret lyst brød
◗ limesaft
◗ salt
◗ pepper
◗ tabacosaus

1. Skyll grønnsakene og skrell hvitløken. Bland alle grønnsakene i en mikser med olivenolje, eddik, renset hvitløk og brødsmuler. Kjør til en jevn, fin suppe.
2. Juster tykkelsen med vann hvis den er tykk og mer brødsmuler hvis den er for tynn.
3. Smak til med limesaft, salt og pepper og gjerne noen dråper tabacosaus.
4. Fordel suppen i suppeskåler eller små glass. Ha rekene i rett før servering. Du kan også tre rekene på små spyd og legge i suppen.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer