Mille Dinesen:

Prøvde å få barn i 10 år: - Det var intenst og vanskelig

Den danske skuespilleren Mille Dinesen er vant til å få det hun ønsker seg. Men det skulle gå 10 år å få oppfylt drømmen om å bli mor.

Etter måneders hjemmetilværelse med lille Eddie under koronaen er det fint å komme tilbake til en mer alminnelig hverdag med avtaler, arbeid og alenetid, synes Mille. FOTO: Mathilde Schmidt
Etter måneders hjemmetilværelse med lille Eddie under koronaen er det fint å komme tilbake til en mer alminnelig hverdag med avtaler, arbeid og alenetid, synes Mille. FOTO: Mathilde Schmidt Vis mer
Publisert

Mille Dinesen har vært på en lengre taxitur. Da hun ankom hotellet der vi skal møtes, ringte hunde­lufteren. «Du har låst feil lås», lød det i den andre enden. Og så måtte taxien bare snu tilbake hjem. Hundelufteren ble låst inn. Mille ­Dinesen hoppet inn i taxien igjen, og nå er hun her.

Hun flirer. Sånn går det når man skal ut i den virkelige verden igjen etter noen måneders korona-­tilværelse med sønnen Eddie og hunden Marlee.

– Jeg har hatt mer enn nok å gjøre med å passe på lille Eddie. Jeg har aldri hatt det så travelt som i denne ­perioden. Jeg har heller aldri laget så mye mat, sier hun om hjemmelivet med en virvelvind på halvannet år.

– Jeg elsker ham jo over alt på jord, skynder hun seg å tilføye.

I dag har hun levert Eddie i barnehagen, og hunden er altså overlatt til hundelufteren. Farvel, farvel! Og det er deilig. Det er også fint å komme tilbake til en mer ­alminnelig hverdag med avtaler, arbeid og alenetid, ­synes hun.

Også selv om den rommer et farvel til.

Dansk TV 2 har begynt på femte og siste sesong av tv-serien «Rita», som vi her i Norge ser på Netflix, om barneskole­læreren med den store kjeften og det ­store hjertet. Dermed må Mille Dinesen også si adjø til kvinnen som har vært «fantastisk å ha inni seg» i nesten ti år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer