Grønnsaker

Provençalsk form

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
3 ss olivenolje
4 poteter
2 rødløk
1 chili
2 fedd hvitløk
2 ss hakket fersk timian
salt og pepper
100 g kokt ris
2 egg, blandet
0,5 kg squash
0,5 kg tomater
3 ss brødsmuler
1 dl revet fersk parmesan

Del løk i skiver, snitt chili og ta ut frø. Finhakk. Ha halvparten av oljen i en stekepanne. Stek løk, chili og hakket hvitløk til det blir mykt. Ta pannen fra platen og ha i timian, salt og pepper. Ha i ris og egg. Fordel blandingen i en smurt ildfast form. Del squashen og tomatene i skiver og legg dem annenhvert lag, eventuelt i taksteinsmønster. Sprinkle
over resten av oljen, dryss på brødsmuler og parmesan. Bak i ovnen på 200° i 15 minutter, til osten er gyllen.

Provençalsk form
Provençalsk form Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer