OnlyFans

Reagerer på OnlyFans-trenden

- Er det bare jeg som er bekymret for hvor normalisert det er blitt å selge nudes? spør Isabel Raad (27).

BEKYMRET: Isabel Raad reagerer på hvor vanlig det har blitt å selge nakenbilder av kroppen sin på nett. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
BEKYMRET: Isabel Raad reagerer på hvor vanlig det har blitt å selge nakenbilder av kroppen sin på nett. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og forfatter Isabel Raad (27), er vant til å ta imot kritikk. Blant annet for å snakke åpent om kirurgiske inngrep, og å reise til utlandet midt i en pandemi. Hun er heller ikke fremmed for å poste lettkledde bilder. Men OnlyFans-trenden, som går ut på å dele eksklusivt innhold, gjerne nakenbilder- og videoer, er noe hun ikke kommer til å starte med.

Via sin Instagram-story, har Isabel postet en video hvor hun snakker ut om fenomenet.

- Jeg reagerer på hvor normalisert det har blitt. Det er skikkelig drøye ting som blir lagt ut, sier hun.

Isabel forteller at det daglig dukker opp nye personer i Instagram-feeden hennes, som promoterer OnlyFans-kontoen sin. «Link i bio» står det under et sensurert bilde. Man får se bildet i sin helhet om man abonnerer på kanalen til vedkommende, og betaler en månedlig sum.

- Jeg dømmer ingen – jeg kjenner flere som driver med det. Om OnlyFans er noe du synes er bra, og noe du liker å gjøre, er det helt ok. Jeg gjør sikkert ting folk synes er super-rart, sier hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer