Flytte fra byen:

Rebecca og familien byttet byleiligheten mot ei lita hytte i skogen

- Vi ønsket å kjenne at vi lever i hverdagen og ikke bare i helgene.

FLYTTET FRA BYEN: – Vi ville ikke flytte fordi vi var overarbeidet eller utbrent i byen, men fordi vi ønsket å kjenne at vi lever i hverdagen og ikke bare i helgene, sier Rebecca. FOTO: Privat
FLYTTET FRA BYEN: – Vi ville ikke flytte fordi vi var overarbeidet eller utbrent i byen, men fordi vi ønsket å kjenne at vi lever i hverdagen og ikke bare i helgene, sier Rebecca. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

– Hadde noen sagt til meg for 10 år siden at jeg kom til å bo i en hytte i skogen, ville jeg ikke trodd dem. Men nå kan jeg ikke se for meg et liv uten nærhet til naturen, sier Rebecca Shirin Jafari (32).

– Vi hadde egentlig aldri drømt om å bo i ei hytte i skogen, men da vi fant dette stedet var det som om drømmen ble til der og da. Vi forelsket oss i den falleferdige husmannsplassen. Det kribler i magen når jeg tenker på det.

For nesten to år siden gjorde hun og mannen Kristoffer Gaarder Dannevig (35) en stor livsendring.

Sammen med barna Alba (4), Noah (7) og Leo (15) flyttet de fra sin store leilighet i Oslo sentrum til ei lita hytte i Maridalen, uten bilvei og innlagt vann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer