Fest (8-20)

Rekecocktail

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen






(Til 10 personer)
1 kg reker
10 kamskjell
5 avokado
kirsebærtomater
litt forskjellige typer salat, f.eks. frisée, ruccola, bladsalat
sitronsaft
limesaft
fersk koriander

Saus
4 ss harissa eller en chilibasert
saus
4 ss tomatpuré
8 ss majones, eventuelt
blandet med rømme

Rens rekene og skjær kamskjellene i skiver. Del tomatene i båter og avokadoen i små biter. Press over litt sitron slik at bitene ikke blir misfarget. Riv salatene i biter og hakk koriander. Fordel litt av salaten i ti glass eller liknende. Ha i noen reker, tomatbiter og avokadobiter. Legg i litt salat igjen og gjenta prosessen. La det bli igjen noen reker til pynt sammen med kamskjellskivene. Bland tomatpuré, harissa og majones.
Fordel det over porsjonene. Pynt med kamskjell og noen reker.

Rekecocktail
Rekecocktail Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer