Fisk Og Skalldyr

Reker i urtemajones

Denne smaker best hvis den får stå et par timer i kjøleskapet. Lag den gjerne dagen i forveien.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 8 personer)
500 g rensede reker
1 purre
1 sjalottløk
2 ss frisk, hakket estragon
2 dl majones
2,5 dl rømme
1/2 ts worcestershire-saus
1/2 ts tabasko

Hakk rekene og bland dem sammen med hakket purre, løk og estragon. Miks inn majones, rømme og sauser. Smak til med salt og pepper. Smør på ristede bagettskiver.

Reker i urtemajones
Reker i urtemajones Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer