Hjortetakk

Rettelse i oppskrift på hjortetakk

Det har dessverre sneket seg inn en feil i oppskriften på hjortetakk som sto i vårt spesialmagasin Julens Ideer.

Rettelse i oppskrift på hjortetakk
Publisert
Sist oppdatert

Det skal være 125 gram sukker, ikke 25 gram som det sto på trykk. Vi beklager ulempen det har medført for våre lesere. Her er hele oppskriften med korrekt angivelse:

4 egg

125 g sukker

125 g smør

1 stort drammeglass konjakk

1 ts kardemomme

ca. 600 g hvetemel

1 ts hornsalt

1. Pisk egg og sukker godt. Smelt smøret og avkjøl litt. Bland det i eggedosisen. Ha i konjakk og kardemomme.

2. Rør hornsalt i halvparten av melet og bland i røren. La den stå tildekket natten over på et kjølig sted.

3. Bruk resten av melet til utbaking, litt av gangen. Trill deigen til fingertykke pølser, lag ringer og skjær tre skråhakk med en skarp kniv i hver ring.

4. Kok hjortetakkene lysebrune i smult. Avkjøl på kjøkkenpapir på rist.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer