Forhold:

Rikkes ektemann bor med en annen kvinne

I fjor giftet Rikke og Flemming seg. Kort tid etterpå sa han at han ville flytte sammen med Nicoline. Det syntes Rikke var en god idé, og her forklarer hun hvorfor.

Flemming Møldrup (50) er gift med Rikke Møldrup Rasmussen (49) (f.h.), men han deler leilighet med sin venninne og kollega Nicoline Olesen (48) og sin datter Yoko (12). Rikke bor sammen med sin datter Molly (16). Hun har også sønnen Gilbert (22). FOTO: Robin Skjoldborg
Flemming Møldrup (50) er gift med Rikke Møldrup Rasmussen (49) (f.h.), men han deler leilighet med sin venninne og kollega Nicoline Olesen (48) og sin datter Yoko (12). Rikke bor sammen med sin datter Molly (16). Hun har også sønnen Gilbert (22). FOTO: Robin Skjoldborg Vis mer
Publisert

Flemming og jeg har kjent hverandre i flere år. Vi har alltid hatt dyp respekt og sympati for hverandre, men det var først i januar i fjor at vi begynte å date. Og så ble vi gift den 5. juli. Men vi valgte ikke å flytte sammen.

Da vi ble kjærester, bodde Flemming i Holbæk, men han bestemte seg nylig for å flytte tilbake til København for å være nærmere datteren sin, Yoko, og på grunn av vårt kjærlighetsforhold. Han flyttet sammen med sin venninne og forretningspartner Nicoline, som han også hadde bodd sammen med før han flyttet til Holbæk.

Mitt og Flemmings forhold startet et annet sted enn de andre forholdene jeg har vært i. Jeg har hatt andre kjærlighetseventyr bak meg og har bagasje, og det har gjort at jeg kunne se at den tradisjonelle veien ikke var den eneste. Etter at jeg ble skilt fra mine barns far, flyttet jeg sammen med en annen kjæreste, men det tok også slutt.

Bare fordi man selv er en del av et kjærlighetseventyr, er det jo ikke nødvendigvis slik at ens barn opplever det på samme måte. De er kanskje helt andre steder. For eksempel hadde ikke min datter kommet over min og hennes fars skilsmisse da jeg flyttet sammen med min tidligere kjæreste. Det at vi endte med å gå fra hverandre, lærte meg at kjærlighet ikke overvinner alt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer