(Til 4 personer)
700 g roastbiff, spør om du kan få ferdig stekt, men ikke delt opp. Da kan du skjære tykke skiver selv. Du kan evt. kjøpe rått kjøtt og steke selv.
3 store rødløk
400 g aspargesbønner
15 g marinerte, grønne oliven
2 hoder radicchio rosso
Dressing
6 ekte ansjos
2 ts dijon sennep
2 ss hvitvinseddik
7 ss god olivenolje
1 bt persille
Del løken i tykke skiver og pensle med olje. Grill dem helst på en grillpanne, hvis du har. Hvis ikke, bruk vanlig stekepanne eller grill dem i ovnen. De skal bli godt grillet og myke. Sett løken til side. Kok bønnene kort, til de er møre. De tynneste bønnene klarer seg
med et par minutter. Avkjøl. Hakk ansjos og bland den sammen med sennep, eddik, olje, pepper og hakket persille. Bland bønnene med halvparten av dressingen. Skjær kjøttet i skiver og anrett med blader av salat, ev. del i strimler, løk, bønner og kjøtt. Ha over resten av dressingen. Her kan du ev. servere sammen med nypoteter hvis du ønsker.
