Kjøtt

Roastbiff-salat

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
700 g roastbiff, spør om du kan få ferdig stekt, men ikke delt opp. Da kan du skjære tykke skiver selv. Du kan evt. kjøpe rått kjøtt og steke selv.
3 store rødløk
400 g aspargesbønner
15 g marinerte, grønne oliven
2 hoder radicchio rosso

Dressing
6 ekte ansjos
2 ts dijon sennep
2 ss hvitvinseddik
7 ss god olivenolje
1 bt persille

Del løken i tykke skiver og pensle med olje. Grill dem helst på en grillpanne, hvis du har. Hvis ikke, bruk vanlig stekepanne eller grill dem i ovnen. De skal bli godt grillet og myke. Sett løken til side. Kok bønnene kort, til de er møre. De tynneste bønnene klarer seg
med et par minutter. Avkjøl. Hakk ansjos og bland den sammen med sennep, eddik, olje, pepper og hakket persille. Bland bønnene med halvparten av dressingen. Skjær kjøttet i skiver og anrett med blader av salat, ev. del i strimler, løk, bønner og kjøtt. Ha over resten av dressingen. Her kan du ev. servere sammen med nypoteter hvis du ønsker.

Roastbiffsalat
Roastbiffsalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer