Guide

Rocka konserthøst

Det er gode tider i vente for rockerne. Sjekk anbefalingene her.

Høstens høydepunkt: Arcade Fire på Sentrum scene i Oslo.
Høstens høydepunkt: Arcade Fire på Sentrum scene i Oslo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatertI år fyller John Dee, en av Oslos beste konsertscener, ti år. Sammen med storebror Rockefeller slår klubben på stortromma for å markere jubileet, noe som betyr gode tider for musikkfrelste. Også andre steder i landet står spennende artister nærmest i kø utover høsten.

Her er våre anbefalinger:

 • CC Cowboys er ute på turné, og vi er alltid klare for et hyggelig gjenhør med noen av våre norskspråklige favoritter. Kanskje spiller de «Tigergutt»? Sjekk Billettservice for spilledatoer og -steder.

 • David Sylvian gjester Sentrum scene 8. september. Den legendariske vokalisten fra Japan er kjent for sin vakre synth/kunstrock, og byr garantert på en stor konsertopplevelse.

 • Nok en legende på veien i høst: Bill Wyman fra Rolling Stones tar med seg sine Rythm Kings til Lillehammer og Dølajazz-festivalen i midten av september – en festival som for øvrig åpnes av vår egen jazzlegende, Karin Krogh. Bill Wyman tar også turen til Oslo, torsdag 13. september.

 • En hårete aften blir det garantert når Survivor – du vet, de med «Eye of the Tiger» - spiller på Smuget i Oslo søndag 16. september. Dit må du, om ikke annet så for humorens skyld.

 • Så til jubilanten John Dee og storstuene Rockefeller og Sentrum scene. Her er det så mange høydepunkter at vi bare plukker noen – mange flere finner du på Rockefellers hjemmeside. Men disse bør du definitivt få med deg:

  -Raga Rockers 21. september: Norske rockeguder er tilbake med et album som etter sigende er bedre enn det meste. Vi gleder oss!
  -Superfamily 5. oktober: et av de aller beste norske bandene om dagen, komplett med søte dansere og fete riff.
  -Tom McRae 26. oktober: fin, følsom fyr med melankolsk pop, perfekt for høsten
  -!!! 23. oktober: !!! lager utrolig kul, funky, danserock du aldri klarer å stå stille til.
  -The Cribs 1. oktober: The Cribs er siste rockehype fra England. Under en konsert i Brüssel for to år siden var de up-and-coming, herlig selvhøytidelige og slo seg selv til blods på mikrofonene sine. Rock on!
  -Kent spiller på Sentrum 28. november. De lidende svenskene har en stor fanskare her hjemme, og leverer alltid varene.
  -Og den tøysete briten Mika tar gullskoene på og er klar for å skvise oss ut på dansegulvet 7. november.

  Høstens store konserthøydepunkt kommer tidlig i november. Da spiller fantastiske Arcade Fire i Oslo spektrum – har du billett dit, er høsten sikret.

  Mer informasjon finner du på spillestedenes hjemmesider, eller på Billettservice.


  Til Norge: britiske Mika.
  Til Norge: britiske Mika. Vis mer
  Snart norgesvenn: melankolske Tom McRae.
  Snart norgesvenn: melankolske Tom McRae. Vis mer
  På veien: norske Superfamily.
  På veien: norske Superfamily. Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer