Grønnsaker

Rødbete- og geitostsalat

Ingenting for kaniner, men godt for deg.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
2 ss estragon
skallet fra 2 sitroner
2 ts klar honning
2 ss hvitvinseddik
4 ss valnøttolje
salt og nykvernet pepper
500 g rødbeter
100 g chèvre, det finnes flere gode fra norske ysterier
1 pk ruccola
70 g valnøtter

Kok rødbetene i 20 minutter, 30 hvis de er store. Avkjøl litt og hold dem under rennende, kaldt vann, da kan du «vri» av skallet. Del dem i cirka 1 cm store firkanter. Ha dem i en bolle. Bland hakket estragon, sitronskall, honning, eddik og valnøttolje og smak til med salt og pepper. Ha halvparten av dressingen over rødbetene. Ha ruccola, valnøtter og
ostebiter i en bolle. Bland og ha i sammen med rødbetene. Ha i resten av dressingen. Server gjerne med valnøttbrød.

Rødbet- og geitostsalat
Rødbet- og geitostsalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer