Foretter

Rødbetsuppe

Kraftig og godt.

Publisert
Sist oppdatert



GODE SMAKS-KOMBINASJONER

Agurk, appelsin, bacon, balsamico, dill, eddik, egg, eple, fennikel, fløte, gressløk, karri, løk, persille, pepperrot, potet, røkt fisk, rømme, sennep, sitron, smør, ost, vinaigrette, valnøtter og yoghurt.






(Til 4 personer)

1,2 l kyllingbuljong
4 rødbeter, kokt
1 purre
2 fedd hvitløk
crème fraîche
persille

Fjern skallet på rødbetene og del dem i store biter.

Ha i buljongen sammen med grovt kuttet purre og hvitløk.

Kok til purren er mør. Kjør i flere omganger i en blender og smak til med salt og pepper.

Server med crème fraîche og hakket persille.

Rødbetsuppe.
Rødbetsuppe. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer