Kjendis

- Rollen gikk inn på meg

Hele Norge venter nå på om Robert Zeuthen får igjen den kidnappede datteren i «Forbrytelsen».

KJEKK KAR: Anders W. Berthelsen slo igjennom som playboy i TV-serien Taxi. Nå venter hele Norge på hva som skjer med ham i Forbrytelsen. KK møtte ham. Foto: Tom Lindboe
KJEKK KAR: Anders W. Berthelsen slo igjennom som playboy i TV-serien Taxi. Nå venter hele Norge på hva som skjer med ham i Forbrytelsen. KK møtte ham. Foto: Tom Lindboe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vil Robert Zeuthen endelig få tilbake datteren Emilie i de siste episodene av «Forbrytelsen»? Det er svaret en halv million norske TV-seere venter på etter episode 8 i den danske gigantsuksessen, hvor Anders W. Berthelsen spiller den svært sammensatte rikingen Robert Zeuthen.

Mot oppklaring

Den danske krimseriene «Forbrytelsen» går med andre ord mot oppklaring. Om to uker vises siste episode på NRK der deler av handlingen foregår i en containerhavn i Tananger og i den spektakulære Lysefjorden. De danske skuespillerne var i Stavanger i ti dager i september for å ta opp store deler av episode 10.

Så populær er serien blitt at den også har fått sin egen merkevare med Sarah Lund-genseren. De færøyske designerne Gudrun & Gudrun står bak designet som er blitt kjent gjennom skuespilleren Sofie Gråbøl - i Sarah Lunds skikkelse.

Spilte i Krøniken

Anders Berthelsen slo for alvor gjennom i Norge som politikertalentet Palle From i den danske TV-serien «Krøniken.» Nå spiller han Danmarks rikeste mann i Forbrytelsen III, hvor han er omgitt av tjenere. I virkeligheten er Anders W. Berthelsen Robert Zeuthens rake motsetning: Han elsker nemlig å ta ansvar for familien selv.

LES OGSÅ: Vinni snakker ut om bruddet

Steller hjemme

– Jeg nyter å ha aleneansvaret hjemme. Jeg liker ansvar enormt godt, sier Anders W. Berthelsen til KK.

Det er en svært høflig og hyggelig skuespiller som møter KK i København til ukens portrett i KK. (Hele intervjuet kan du lese i bladet som er i salg kommende fredag, 30.
november.) Anders er far til Vigga på fire år, og gift med regissør Christina Pind Rasmussen. Når hun er borte på jobbreiser, er det far som steller hjemme i leiligheten i København.

– Jeg liker å være noe for noen, og har alltid sett frem til den dagen jeg skulle bli far, sier Anders i KK-intervjuet.

Men han innrømmer at å oppdra barn ikke bare er enkelt.

– Før jeg fikk barn tenkte jeg at det kom til å bli en «piece of cake», men det kan du bare glemme.

LES OGSÅ: Agnes Kittelsen om sitt selvbilde

Bryr seg ikke om fasade

Anders forteller at Vigga en gang tegnet med tusj på hele sofaen hjemme og den hvite veggen bak.

– Da forklarte jeg at det aldri, aldri må skje igjen, men jeg ble ikke sint. Det er jo tross alt bare materielle ting.

Les mer om hvorfor Anders W. Berthelsen overhodet ikke bryr seg om fasade, hvorfor han ikke drømmer om Hollywood og om sjenansen hans i KK48.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer