Vendela og Petter gifter seg:

Røper pikant detalj før bryllupet

– Jeg var aldri i tvil, sier Vendela til KK.

PIKANT HEMMELIGHET: Vendela Kirsebom med forloveden Petter Pilgaard, før bryllupet 17. juni 2022. Fotografert i Havlystparken på Ramme i. FOTO: Julie Pike/KK
PIKANT HEMMELIGHET: Vendela Kirsebom med forloveden Petter Pilgaard, før bryllupet 17. juni 2022. Fotografert i Havlystparken på Ramme i. FOTO: Julie Pike/KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 17. juni 2022 gifter tidligere supermodell Vendela Kirsebom seg med TV-personlighet og anleggsarbeider Petter Pilgaard. De to ble venner under innspillingen av «Farmen kjendis» i 2017, og siden et par. Paret skapte overskrifter, mye fordi Petter er 13 år yngre enn Vendela, og onde tunger ville lenge ha det til at forholdet var et pr-jippo, satt i stand for å tjene penger.

Men nå blir de altså mann og kone, og går opp den 22 meter lange hvite løperen på Hotel Continental i Oslo, som for anledningen er godkjent for kirkelig bryllup.

KK har møtt Vendela til stort intervju om kjærligheten, og snakket blant annet om utdrikningslaget hennes som endte i kaos, og om Petters utdrikningslag, der han røper at gruet seg, ettersom han hadde fått beskjed om at han fortjener litt smerte.

Fant pappa

På 90-tallet sloss Norge og Sverige om hvem som eide supermodellen Vendela. Hun var blitt oppdaget på en pizzarestaurant da hun var 13, hadde norsk mor, men var født i Sverige. Hvem kunne ant at også Tyrkia skulle kaste seg inn i kampen? Da Vendela i 2017 deltok i programmet «Hva har du i bagasjen?» på NRK, sporet programleder Noman Mubashir opp hennes tyrkiske far, som moren hadde hatt en ferieflørt med i 1966. Med kamera på slep satt Vendela snart på et fly til Tyrkia, for å møte faren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer