Colombia

Rørende gjenforening i Colombia

På flyplassen ble Linda møtt av utallige slektninger. Jubelen var ­overdøvende og følelsene sterke. 30 år etter å ha blitt adoptert til Norge, møtte Linda sin biologiske mor.

Rørende gjenforening  i Colombia
Publisert
Sist oppdatert

Ganske tidlig etter at jeg i 2009 møtte min kone, Linda Martha Ines Andreassen Stenberg, fortalte hun meg om sin store lengsel i livet. At det antakelig fantes familie i Colombia som hun aldri hadde møtt. Hun ble nemlig adoptert til Norge i 1984. Håpet var at hun kanskje hadde søstre i hjemlandet.  

Opp gjennom årene er det blitt gjort forsøk på å finne mer informasjon, uten resultat. For å hjelpe Linda klekket jeg ut en plan. Det tok ikke lang tid før planen ga resultater.

Den første samtalen mellom mor og datter gikk gjennom Skype 17. februar 2013. Kontakten kom i stand etter at vi opprettet en blogg vi kalte «Where is Mom?» Vi begynte forsiktig å legge ut informasjon, men holdt tilbake det mest personlige av hensyn til dem som måtte leve i Colombia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer