Videoen går viralt:

Røres til tårer av hyggelig gest

Kias gave til Ken har rørt en hel verden.

RØRENDE: Kia gir Ken en god klem etter at han ble tydelig preget av gaven hun ga ham. Foto: Skjermdump
RØRENDE: Kia gir Ken en god klem etter at han ble tydelig preget av gaven hun ga ham. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Man sier at et bilde kan si mer enn tusen ord, og det fikk vi virkelig se da en beboer ved bo- og aktivitetssenteret Thistleton Lodge i Preston, England, fikk en gave av en av de ansatte.

Videoen av gave-overrekkelsen har rørt hele verden. Øyeblikket har blant annet blitt plukket opp av Fox News, som har lagt ut videoen på Instagram hvor det strømmer inn søte meldinger.

I videoen ser vi en eldre mann ved navn Ken. Han sitter godt plassert i den gule godstolen sitt i rommet sitt på bo- og aktivitetssenteret i England. Over ham henger det bilder på veggen, men det er på nattbordet det kjæreste bildet hans står.

Det har nemlig en av de ansatte ved hjemmet lagt merke til. Hver kveld kunne nemlig Kia Tobin se at Ken sov med bildet av sin avdøde kone. Hun skal også ha bodd på det samme hjemmet som Ken frem til sin død.

Kia bestemte seg derfor for å overraske Ken. Hun fikk nemlig laget en pute av bildet Ken sover med hver natt. Den rørende gaven har fått en hel verden i tårer. Igjen: et bilde sier mer enn tusen ord. Bare ta en titt på denne videoen:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer