Fisk Og Skalldyr

Røykelaks med agurksalat

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
200 g røkelaks
3 ts sitronsaft
2 ss god olivenolje
agurk
2 ss kapers
dl kesam
2 ss fersk kjørvel/persille/gressløk
salt og nykvernet pepper

Skrell agurken og fjern kjernen. Riv agurken på rivjernets groveste side. Bland inn kesam,
hakket kjørvel og kapers. Smak til med salt og pepper. Legg laksen på fire tallerkener. Bland sitronsaft og olivenolje og ha det over fisken. Legg en dæsj agurksalat på hver tallerken.

Røykelaks med agurksalat
Røykelaks med agurksalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer