Foto: Siren Lauvdal
(Til en liten langpanne)
400 g sukker
120 smør
4 pakker
Nestlé Toll House Choco Bake unsweetened chocolate flavour/250 g mørk sjokolade
2 store egg
2 ss vann
1 1/2 ts vaniljeekstrakt
150 g mel
1/4 ts bakepulver
1/4 ts salt
1/2 kopp nøtter
Forvarm ovnen til 180°. Smør en liten langpanne. Smelt smøret og hell det i en stor
bolle. Bland i sukker, choco bake, egg, vann og vaniljeekstrakt godt sammen. Sikt inn
mel, bakepulver og salt. Tilsett hakkede nøtter (kan sløyfes). Fordel deigen jevnt utover
i langpanna. Stek brownien i 18–22 minutter, sjekk om kaken er ferdig ved å stikke en
pinne i sentrum av deigen. Er den klissete, er den ferdig. La kaken avkjøle seg på en rist.
