Familie (3-7)

Saken er biff

STERK KOST: En biff smaker godt, men er tung å fordøye for magen. Foto: KK
STERK KOST: En biff smaker godt, men er tung å fordøye for magen. Foto: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert




Tekst: Cecilie Klem
Foto: Rohny Kristensen


(Til fire personer)

700 g til 1 kg indrefilet
eller mørbrad av okse
smør til steking
4 store bakepoteter
1/2 kålhode
2 små rødbeter
4 ss majones
1 ss hvitvinseddik
2 rødløk
1/2 ts sukker
salt og pepper
brønnkarse

Potetene
Skrubb og tørk potetene og sett dem i ovn på 200° til de er møre. Tiden avhenger
av størrelsen. Sjekk etter en halv time og regn med at det tar 45 minutter.

Coleslaw
Skrell rødbeter og riv dem og kålen på grovt rivjern. Bland med majones, sukker, eddik, salt og pepper.

Biffene
Varm en stekepanne, ha i litt smør og stek biffen tre–fire minutter på hver side, avhengig av biffenes tykkelse. Legg dem over på en varm tallerken, ikke dekk dem med noe, og la dem hvile mens du steker båter av rødløk i stekefettet.

Server alt på varme tallerkener med en kvast brønnkarse ved siden av.

STERK KOST: En biff smaker godt, men er tung å fordøye for magen. Foto: KK
STERK KOST: En biff smaker godt, men er tung å fordøye for magen. Foto: KK Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer