Foretter

Salat med ost og jordbær

En salat som har mye italiensk i seg. Nå skal det sies at jordbærene smaker ikke mye i Italia heller, utenom sesongen.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
blandet salat, gjerne lollo rosso, isberg, frisée og ruccola
pinjekjerner
jordbær
balsamico
fersk ost

Caprino, som vi bruker her, er en ost fra Piemonte. Bruk eventuelt mozarella, ricotta
eller cottage cheese god olivenolje. Del alt i mindre biter, rist pinjekjernene i pannen.
Bland alt og drypp over eddik og olje.

Salat med ost og jordbær
Salat med ost og jordbær Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer