Kultur & Underholdning

Salt og ristet frømiks

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






150 g gresskarkjernefrø (fås i noen kolonialforretninger og vanligvis i helsekost)
150 g usaltede cashewnøtter
150 g solsikkekjerner, eventuelt halvparten pinjekjerner

Bland alle frøene i en bolle. Varm en stekepanne godt opp og ha i halvparten av frøene. Sprinkle litt olivenolje over sammen med litt godt salt. Rist dem til de er gylne. Ta vekk og rist resten av frøene på samme måte. Tips: Bruk frøene i salater av ymse slag. Eller som snacks.

Salt og ristet frømiks
Salt og ristet frømiks Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer