Dessert

Sandkaker med rabarbra

Lettlaget dessert.

Publisert
Sist oppdatert




Bruk frossen rabarbra fra sommeren eller rabarbrasyltetøy. Eller hvilken som helst god frukt eller bær. Dette er en genial og lettlaget dessert til nyttårsmenyen.

(til 8 personer)

8 sandkaker
1 beger mascarpone (italiensk ferskost) 250 gram
½ beger vaniljekesam
1 vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
1 ss honning
1 ss melis
syltet rabarbra eller annen frukt/bær

Forvarm ovnen til 220 grader. Lag en krem ved å røre sammen mascarpone, vaniljekesam, vanilje, melis og honning.

Varm sandkakene i ti minutter rett før servering og legg en god klatt krem i hver. Ha oppå masse rabarbra/frukt/bær. Server straks.

Sandkaker med rabarbra
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer