Kk-dagen

Se bildene fra KK-dagen

Jo Nesbø, Jens Stoltenberg, Bård Tufte Johansen og alle damene!

KK-DAGEN: Bård Tufte Johansen var konferansier under KK-dagen 2014. Her med KKs sjefredaktør Gjyri Helén Werp. Foto: Jonas Nord Gusland/KK
KK-DAGEN: Bård Tufte Johansen var konferansier under KK-dagen 2014. Her med KKs sjefredaktør Gjyri Helén Werp. Foto: Jonas Nord Gusland/KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 4. april ble KK-dagen arrangert for femte år på rad. Og i likhet med tidligere år, var det en dag full av påfyll for hode og hjerte, samt mye glede og inspirasjon.

Mens det i fjor var TV 2-profil Harald Rønneberg som var konferansier for showet på Folketeateret, var det ingen ringere enn humorkonge Bård Tufte Johansen som fikk de kvinnelige deltagerne i fyr og flamme i år.

Kjente fjes

I tillegg til Tufte Johansens kromspring fra scenen, var programmet stappfullt av fristende godbiter for deltagerne.

PÅ SCENEN: Krimstjerne Jo Nesbø sang og holdt foredrag under KK-dagen.  Foto: KK
PÅ SCENEN: Krimstjerne Jo Nesbø sang og holdt foredrag under KK-dagen. Foto: KK Vis mer

Blant foredragsholderne var blogger og toppleder Anita Krohn Traaseth, treningsekspert Yngvar Andersen, humorstjerne Sigrid Bonde Tusvik og mentalist Vidar Hansen.

I tillegg var ingen ringere enn bokaktuelle  Jo Nesbø på plass, og til damenes store fryd - selveste Jens Stoltenberg - nyutnevnt generalsekretær i NATO.

Innimellom de fantastiske foredragene, og underholdning fra Oslo Fagottkor, var det deilig matservering, shoppingtilbud og konkurranser. Pluss velfylte goodiebags til alle deltagerne.

PÅ FACEBOOK: Alle deltagerbildene finner du på KKs facebooksider! Foto: Jonas Nord Gusland/KK
PÅ FACEBOOK: Alle deltagerbildene finner du på KKs facebooksider! Foto: Jonas Nord Gusland/KK Vis mer

Bildene fra arrangementet

I løpet av dagen ble det tatt flust av bilder, både av underholdningen på scenen og av deltagerne.

Flere av disse finner du på KKs facebooksider!

Mer info om KK-dagen og neste års arrangement,samt påmelding,  finner du her!

- En magisk dag

KKs sjefredaktør - Gjyri Helén Werp, er strålende fornøyd med dagen, og gleder seg allerede til neste års arrangement.

- Dette har bare vært en helt fantastisk dag, med et program og foredragsholdere som var helt magiske! Det har vært morsomt, underholdende, inspirerende og foredragsholderne har kommet som perler på en snor. Det har vært helt utrolig bra, og masse nyttig stoff. Jeg er helt målløs, sier hun:

- Og så er det så morsomt med alle disse herlige, sprudlende damene samlet på ett sted. Det måtte jo bare bli bra - og så er det veldig hyggelig med alle de positive tilbakemeldingene. Dette har bare vært kjempegøy.

PÅ PLASS: Jens Stoltenberg - tidligere spaltist og covermodell i KK, og nåværende generalsekretær i NATO, var på plass på KK-dagen 2014. Her med sjefredaktør Gjyri Helen Werp. Foto: Jonas Nord Gusland/KK
PÅ PLASS: Jens Stoltenberg - tidligere spaltist og covermodell i KK, og nåværende generalsekretær i NATO, var på plass på KK-dagen 2014. Her med sjefredaktør Gjyri Helen Werp. Foto: Jonas Nord Gusland/KK Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer