Kk-dagen

Se bildene fra KK-dagen

Jo Nesbø, Jens Stoltenberg, Bård Tufte Johansen og alle damene!

KK-DAGEN: Bård Tufte Johansen var konferansier under KK-dagen 2014. Her med KKs sjefredaktør Gjyri Helén Werp. Foto: Jonas Nord Gusland/KK
KK-DAGEN: Bård Tufte Johansen var konferansier under KK-dagen 2014. Her med KKs sjefredaktør Gjyri Helén Werp. Foto: Jonas Nord Gusland/KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 4. april ble KK-dagen arrangert for femte år på rad. Og i likhet med tidligere år, var det en dag full av påfyll for hode og hjerte, samt mye glede og inspirasjon.

Mens det i fjor var TV 2-profil Harald Rønneberg som var konferansier for showet på Folketeateret, var det ingen ringere enn humorkonge Bård Tufte Johansen som fikk de kvinnelige deltagerne i fyr og flamme i år.

Kjente fjes

I tillegg til Tufte Johansens kromspring fra scenen, var programmet stappfullt av fristende godbiter for deltagerne.

Blant foredragsholderne var blogger og toppleder Anita Krohn Traaseth, treningsekspert Yngvar Andersen, humorstjerne Sigrid Bonde Tusvik og mentalist Vidar Hansen.

I tillegg var ingen ringere enn bokaktuelle  Jo Nesbø på plass, og til damenes store fryd - selveste Jens Stoltenberg - nyutnevnt generalsekretær i NATO.

Innimellom de fantastiske foredragene, og underholdning fra Oslo Fagottkor, var det deilig matservering, shoppingtilbud og konkurranser. Pluss velfylte goodiebags til alle deltagerne.

Bildene fra arrangementet

I løpet av dagen ble det tatt flust av bilder, både av underholdningen på scenen og av deltagerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer