Hund

Se den hjerteskjærende måten Robert tar farvel med sin kreftsyke hund på

Labradoren Bella (9) nyter den siste tiden sammen med hundeieren på roadtrip i USA.

TAR FARVEL MED SIN BESTE VENN: Da Robert Kugler fikk vite at hunden Bella hadde tre til seks måneder igjen å leve, tok han henne med på sitt livs reise. Foto: Skjermdump fra Instagram / @robkugler
TAR FARVEL MED SIN BESTE VENN: Da Robert Kugler fikk vite at hunden Bella hadde tre til seks måneder igjen å leve, tok han henne med på sitt livs reise. Foto: Skjermdump fra Instagram / @robkugler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å miste et kjæledyr er like tungt som noe annet. For som man sier; hunden er menneskets beste venn. Slik er det hvert fall for Robert Kugler. Da han fant ut at hunden hans Bella, som han adopterte for ni år siden, hadde fått kreft og kun hadde tre til seks måneder igjen å leve, gjorde han noe helt spesielt. 

- Dyrlegen fortalte meg at han skulle gi meg den verste beskjeden han kunne gi; hun har kreft og det har allerede spredt seg til lungene. Du må enten fjerne beinet hennes i dag eller avlive henne, forteller hundeier Kugler til 6 News (du kan videoen her!).

Kugler hadde nettopp blitt ferdig med utdanningen da han fikk de forferdelige nyhetene. Han bestemte seg derfor å vente med å begynne i jobb som nyutdannet, og tok heller med seg labradoren sin på en roadtrip gjennom hele USA. Her sover de i Robert sin bil, bor hos venner og bekjente, eller hos helt fremmede som vil hjelpe til.

- Jeg føler at det er meningen at jeg skal gjøre dette nå. Det er så mange som har sagt til meg at jeg ikke må slutte - bare fortsett! Og alle vil hjelpe til på alle mulige måter.

Fikk 3-6 måneder å leve

Selv om Robert fikk beskjed om at labradoren hans Bella kun hadde tre til seks måneder igjen å leve, er hun nå på sin fjortende måned! Sammen med eieren sin reiser Bella land og strand rundt for å gjøre den siste tiden igjen av livet sitt til noe fantastisk.

På Instagramkontoen til Robert, @robkugler, kan du følge han og Bellas eventyr gjennom alt det USA har å by på. 

We made it to Florida. #neptunebeach #florida #atlantic #ocean #tripawd #labrador #labsofinstagram

Et bilde publisert av Robert Kugler (@robkugler)

Bella was about to jump in and save @nckobrien #bella #tripawd #water #funinthesun #bama

Et bilde publisert av Robert Kugler (@robkugler)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer