Video går viralt:

Se hunden leke gjemsel

Dette er en av de søteste videoene du kommer til å se i dag!

SE SÅ SØTT: I videoen nederst i saken kan du se disse to leke gjemsel sammen. Det er ganske så nydelig! Foto: Skjermdump fra Instagram: @omarvonmuller
SE SÅ SØTT: I videoen nederst i saken kan du se disse to leke gjemsel sammen. Det er ganske så nydelig! Foto: Skjermdump fra Instagram: @omarvonmuller Vis mer
Publisert

Man sier at hunden er menneskets beste venn, og for mange stemmer nok det på en prikk.

En hund er et familiemedlem og kan være med på det meste. Mange hunder kan lære seg noen ganske morsomme triks: som å stå på skateboard, for eksempel!

Selv har jeg trøbbel med å bare stå oppreist på et skateboard, så dette er ganske imponerende:

Men det finnes også en rekke øyeblikk som bare smelter hjertene våre. Mange mennesker vokser opp med en hund fra de blir født, og knytter et helt spesielt bånd.

Et slik bånd var vi nylig vitner til. Da kom vi nemlig over en video av ei lita jente som lekte gjemsel med hunden sin Monkey.

Hun gir Monkey beskjed om å telle mens hun gjemmer seg, og hva gjør Monkey? Jo, han tusler bort til veggen, steller seg opp og gjemmer hodet. På et tidspunkt titter han frem, men da kommer det klart for den lille eieren hans: «Ikke kikke!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer