<strong>PÅ PREMIEREFEST:</strong> (Fra venstre) Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Kim Cattrall.  Foto: All Over Press
PÅ PREMIEREFEST: (Fra venstre) Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Kim Cattrall. Foto: All Over Press Vis mer

Sex And The City

Se kjolene fra premieren på Sex og singelliv 2

Hvilken kjole synes du er finest?

Publisert
Sist oppdatert
Verdenspremieren på den nye Sex and the City-filmen gikk av stabelenmandag, i Radio City Music Hall - i New York City, selvfølgelig.

På den røde løperen var hovedrolleinnehaverne selv - Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall - men også en rekke andre stjerner du nok vil kjenne igjen...

Se hvem i bildeviseren lenger nede i artikkelen.

LES OGSÅ:
Aidan gjør comeback i SATC 2
- SATC gjør meg dårlig

Snart norgespremiere

Her til lands må vi vente litt til - men ikke så altfor lenge... Norgespremieren er allerede 4. juni.

Forhåndssalget startet imidlertid 19. mai. Du kan sjekke om det finnes ledige billetter på din nærmeste kino på filmweb.no.

I mellomtiden kan du få et aldri så lite gjensyn med Sex og Singelliv-gjengen m.fl. her:


Følg med på KK.no's Trendtoppen i morgen, for å stemme på antrekkene.

Uenighet blant kritikerne

I USA har filmen fått noe blandede kritikker så langt.

Vi velger imidlertid å lytte til The Hollywood Reporter som på metaciritc.com gir SATC 2 70 av 100 poeng:

«Hva så om Sex and the City 2 ikke er noe annet enn et to timer langt moteshow, den vil trekke seere. Men skuespillerne er også tilbake i fin form, og filmen har mer cutting edge-humor enn SATC 1».

Stem her!

Kommer du til å se SATC 2?Banebrytende serie

TV-serien Sex and the City - på norsk: Sex og Singelliv - hadde premiere på amerikanske TV-skjermer i 1998 og fortsatte helt til 2004 - totalt ble det seks sesonger og 94 episoder.

Sex and the City ble kjent for den ærlige dialogen om kvinner og sex - og ikke minst klærene.

Eller som Entertainment Weekly skrev så godt: «En skål til den vidunderlige garderoben fra Sex and the City, som lærte oss at ingen blomst er for stor, intet skjørt for kort, og ingen sko for dyre.»

I løpet av de seks sesongene ble serien nominert til hele 50 Emmy Awards, og stakk av med seieren sju ganger, blant annet for kostymene. Den har også blitt nominert til 24 Golden Globe Awards, og har vunnet åtte, inkludert beste TV-serie. I 2007 ble serien listet som en av magasinet Time's 100 Best TV Shows of ALL-TIME.

I tillegg har TV-serien vunnet en helt spesiell plass hos alle oss jenter og kvinner som ble hekta på klær, kjærlighet og NYC.

Følg med på KK.no's Trendtoppen i morgen, for å stemme på antrekkene.

Ja, skal definitivt se den på kino!
 
263 (55%)
Ja, har allerede bestilt kinobillett!
 
125 (26%)
Ja, men venter til den er på DVD
 
54 (11%)
Nei, har ingen planer om det
 
33 (7%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer