Sex And The City

Se kjolene fra premieren på Sex og singelliv 2

Hvilken kjole synes du er finest?

PÅ PREMIEREFEST: (Fra venstre) Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Kim Cattrall.  Foto: All Over Press
PÅ PREMIEREFEST: (Fra venstre) Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Kim Cattrall. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Verdenspremieren på den nye Sex and the City-filmen gikk av stabelenmandag, i Radio City Music Hall - i New York City, selvfølgelig. På den røde løperen var hovedrolleinnehaverne selv - Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall - men også en rekke andre stjerner du nok vil kjenne igjen... Se hvem i bildeviseren lenger nede i artikkelen.LES OGSÅ:Aidan gjør comeback i SATC 2- SATC gjør meg dårlig

Snart norgespremiere

Her til lands må vi vente litt til - men ikke så altfor lenge... Norgespremieren er allerede 4. juni. Forhåndssalget startet imidlertid 19. mai. Du kan sjekke om det finnes ledige billetter på din nærmeste kino på filmweb.no. I mellomtiden kan du få et aldri så lite gjensyn med Sex og Singelliv-gjengen m.fl. her:

Følg med på KK.no's Trendtoppen i morgen, for å stemme på antrekkene.

Uenighet blant kritikerne

I USA har filmen fått noe blandede kritikker så langt. Vi velger imidlertid å lytte til The Hollywood Reporter som på metaciritc.com gir SATC 2 70 av 100 poeng:«Hva så om Sex and the City 2 ikke er noe annet enn et to timer langt moteshow, den vil trekke seere. Men skuespillerne er også tilbake i fin form, og filmen har mer cutting edge-humor enn SATC 1».

Stem her!

Kommer du til å se SATC 2?

Banebrytende serie

TV-serien Sex and the City - på norsk: Sex og Singelliv - hadde premiere på amerikanske TV-skjermer i 1998 og fortsatte helt til 2004 - totalt ble det seks sesonger og 94 episoder. Sex and the City ble kjent for den ærlige dialogen om kvinner og sex - og ikke minst klærene.Eller som Entertainment Weekly skrev så godt: «En skål til den vidunderlige garderoben fra Sex and the City, som lærte oss at ingen blomst er for stor, intet skjørt for kort, og ingen sko for dyre.»I løpet av de seks sesongene ble serien nominert til hele 50 Emmy Awards, og stakk av med seieren sju ganger, blant annet for kostymene. Den har også blitt nominert til 24 Golden Globe Awards, og har vunnet åtte, inkludert beste TV-serie. I 2007 ble serien listet som en av magasinet Time's 100 Best TV Shows of ALL-TIME.I tillegg har TV-serien vunnet en helt spesiell plass hos alle oss jenter og kvinner som ble hekta på klær, kjærlighet og NYC.Følg med på KK.no's Trendtoppen i morgen, for å stemme på antrekkene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer