Vann

Se opp for henne!

Denne damen kommer du til å se mye til. Hun er en av morgendagens stjerner.

- Som barn var jeg ekstremt sjenert, torde nesten ikke å si hva jeg ville ha i kiosken. Jeg var så redd for bli ledd av, sier skuespiller Ingeborg Sundrehagen Raustøl (30). Ikke noe sjenanse å spore her! Foto: Mona Nordøy. Hår og makeup: Marthe Kveli Valeberg
- Som barn var jeg ekstremt sjenert, torde nesten ikke å si hva jeg ville ha i kiosken. Jeg var så redd for bli ledd av, sier skuespiller Ingeborg Sundrehagen Raustøl (30). Ikke noe sjenanse å spore her! Foto: Mona Nordøy. Hår og makeup: Marthe Kveli Valeberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hege Løvstad Toverud og Astrid AureKK har funnet fram til fire unge, talentfulle damer som vi tror på. Møt dem i denne ukens utgave av bladet, og se bildespesial med de flotte kvinnene lenger ned i saken her.

 • Visst jukser stjernene

 • Skuespilleren

  Skuespiller Ingeborg Sundrehagen Raustøl (30), er aktuell i musikalen «Buddy Holly» på Folketeateret i høst. Har tidligere spilt i Hotel Cæsar. Vi synes hun ser ut som Norges svar på Angelina Jolie!

  Sopranen

  Sopran Mari Eriksmoen (27), skal synge hovedrolle på operaen i Wien. Har allerede sunget hovedroller på Den Norske Opera. Mottok «De unges Lindemanpris» i 2009. Lovordene hagler om Mari – vi har bestilt billetter til første rad.

  Forfatteren

  Forfatter Kjersti Annesdatter Skomsvold (30), fikk den anerkjente Tarjei Vesaas debutantpris for romanen «Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg» (Oktober), som nå også selges i USA, Storbritannia, Tyskland, Sverige og Danmark. Vi gleder oss til andreboken!

 • Se opp for vaklende stjerner

 • Musikeren

  Musiker Ingeborg Selnes (25), frontfigur og låtskriver i bandet «Ingeborg Selnes» imponerte da to låter fra debutplata «The Zoo» gikk rett inn på VG-lista. Kommer med «Heartcore» 16. august (Universal). Spiller på Øyafestivalen 14. august.

  Fotograf Mona Nordøy, som har gjort mange store jobber for KK, Henne og en lang rekke andre magasiner og blader, har tatt de spektakulære bildene til saken. Her kan du se alle de kuleste bildene fra fotoshooten på Ingierstrand i Oslo, også de vi ikke fikk plass til i bladet… Monas idé var å bruke vann som effekt, og jentene «våre» kastet seg bokstavelig talt ut i det!

  Se bildene her!  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer