Katie Price

– Seks menn overfalt oss og voldtok meg

Den britiske modellen hevder hun ble utsatt for et væpnet overfall på jobb, og forteller om de fatale konsekvensene det fikk for henne.

GRUFULL HENDELSE: Den britiske TV-personligheten Katie Price forteller om et påstått overgrep i en ny dokumentar. FOTO: Instagram/@katieprice
GRUFULL HENDELSE: Den britiske TV-personligheten Katie Price forteller om et påstått overgrep i en ny dokumentar. FOTO: Instagram/@katieprice Vis mer
Publisert


På slutten av 90-tallet var den britiske modellen Katie Price et fast innslag i kjendisspaltene. Som såkalt glamourmodell gikk hun under navnet Jordan, og var gjenganger på side 3 i The Sun.

I fire år var hun år gift med artist og TV-personlighet Peter Andre, og paret fikk to barn sammen. Price har i tillegg sønnen Harvey fra et forhold med fotballspiller Dwight Yorke. Sønnen Harvey harfunksjonshemningerr, og Katie har fortalt åpent om at han er født blind, og har autisme.

Katie (44) må sies å være av den produktive sorten, og i årenes løp har hun gitt ut hele seks (!) selvbiografier, 11 romaner og to bokserier for barn, som blant annet handler om livet i stallen. Hun han satt navnet sitt på en parfyme, gitt ut låter, og som svoren heste-entusiast har hun også gitt ut sin egen kleskolleksjon for ryttere.

Voldtatt

Skandaleoppslagene har stått i kø for Price opp gjennom årene, både om kjærlighetslivet, lettkledde bilder, plastiske operasjoner og brystforstørrelse. Hun har over to millioner følgere på Instagram, der hun gjerne viser frem sine mange prosjekter.

I et intervju med ITV høsten 2022 røper Price imidlertid det som fremstår som en grufull hendelse. DailyMail gjengir fra dokumentaren, og ifølge i et intervju med Price skal hun i 2018 ha vært på en reise til Sør-Afrika, da bilen hun satt i skal ha blitt overfalt av seks menn. Ranerne tok med seg iPader, klokker, smykker og pass, og Price hevder at hun under overfallet ble dratt ut av bilen og voldtatt, med en pistol rettet mot seg.

Det var mens Price var i landet for å spille inn realityshowet My Crazy Life for ITV, at overfallet skal ha funnet sted.

I et intervju med MailOnline, forteller Price høsten 2022 om konsekvensene av overfallet, og hun mener den traumatiske opplevelsen er grunnen til at hun i 2018 fikk et sammenbrudd, og forsøkte å ta livet av seg. Price forteller at hun som en konsekvens av hendelsen la seg inn på klinikk, og fikk behandling for posttraumatisk lidelse, PTSD.

Katie Price fortalte første gang om hendelsen i 2020 på et program å på Channel 4, og den gang sa hun:

– Politiet sa det var et under at de ikke drepte oss.

Hun fortsatte:

– Jeg fikk en alvorlig depresjon for et par år siden. Depresjon på toppen av PTSD. Jeg var suicidal og ønsket ikke å være her. Jeg prøvde å ta livet av meg.

Mennene bak overfallet ble aldri pågrepet, ifølge MailOnline.

Anbefaler terapi

Price forteller at hun fikk god hjelp på The Priory, en klinikk for blant annet avhengighet. Price benekter at hun selv hadde noen form for avhengighet, men at hun har den største respekt for dem som tar tak i problemene sine:

– Folk som drar dit er modige som ser problemene sine i øynene, for å bli bedre mennesker. Nå det kommer til mental helse spiller det ingen rolle om problemet er stort eller lite. Så lenge det er stort for den det gjelder.

Katie Price var i 2021 i en bilulykke, der det senere kom frem at hun hadde fyllekjørt. I intervjuet sier Price om ulykken:

– Jeg bor på landet. Jeg hadde ikke noe sted å avreagere, og trengte å snakke med noen, og den natten sviktet jeg meg selv.

44-åringen forteller at hun i dag går i terapi en gang i uken, noe hun aldri ville vært foruten. Faktisk skulle hun ønske at hun begynte med det for flere år siden.

– Jeg er 44 år og går i ukentlig terapi, men jeg skulle ønske jeg begynte med det for flere år siden. Det kunne ha stanset mange ting som jeg siden har sagt eller gjort.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer