Drukningsulykke

Sekunder etter at han hoppet i vannet, forsto Pia-Camilla at noe var galt

Arne (40) fikk hjertestans i det kalde vannet. Brått ble Pia-Camilla (39) enke og alene med tre barn.

FAMILIETUR: Alle fem på sykkel: (f.v.) Erik, Arne (Helene bak), Christine og Pia-Camilla. Sykkelferien, som varte i 3,5 uke, ble deres lengste og siste sammen. Bildet er tatt i 2008 på en teltplass i Sverige.
 Foto: Privat
FAMILIETUR: Alle fem på sykkel: (f.v.) Erik, Arne (Helene bak), Christine og Pia-Camilla. Sykkelferien, som varte i 3,5 uke, ble deres lengste og siste sammen. Bildet er tatt i 2008 på en teltplass i Sverige. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi utfylte hverandre. Vi hadde flere av de samme interessene. Han skulle ha vært her. Jeg savner ham. Tilstedeværelsen. Spontaniteten. Han var den som sa: «Ja, la oss dra» hvis jeg foreslo en ekspedisjon, sier Pia-Camilla Tømmernes (39).

Saksofonisten er egentlig fra Asker, men har vært bosatt i Bergen i mange år. Helt siden de møtte hverandre, elsket de ekspedisjoner. Hver sommerferie dro de på lange sykkelferier.Allerede etter at de hadde vært sammen et halvt år, syklet de fra Bergen til København. Året før han døde, dro de på sykkelferie i nesten en måned i Danmark og Sverige med tre små barn. Underveis var det viktig for dem ikke å planlegge alt på forhånd.

– Det var en del av spenningen. Vårt motto var: «Veien blir til mens vi trår». 

LES OGSÅ: Ragnhild har nettopp blitt mamma for tredje gang - så får hun sjokkbeskjeden: Mannen din er død

Skulle isbade

Senhøsten 2009. Arne har følt seg i dårlig form en stund, men mener det helt sikkert vil gå over. Symptomene er diffuse. Like ved der han og samboeren bor, har de sjøen i nærheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer