Foretter

Sellerisuppe

Publisert
Sist oppdatert
Av: Hanne Buxrud

(Til 4 personer)



700 g sellerirot
1 stor løk
1 purre
3-4 poteter
1 liter grønnsaksbuljong
2 dl kremfløte/matfløte
salt

Hakk alle grønnsakene og la surre i en panne med litt olje/smør i 5–10 minutter. Det skal ikke ta farge. I mellomtiden gjør du klar buljongen. Kok opp og ha i grønnsakene. La det småkoke i 20 minutter. Kjør suppa i hurtigmikser. Det kan være en idé å ikke ha i alt på én
gang. Ha den så tilbake i kjelen og hell i fløten. Varm opp.

Oppskriften er laget av: Kari Boye Buxrud, leder i Norsk Luftambulanse

Foto: Hanne Buxrud
Foto: Hanne Buxrud Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer