Flyttet til Cuba

- Selv om livet er vanskeligere her, er det verdt det

Marianne traff drømmemannen på backpacking i Sør-Amerika. Nå driver de et gjestehus på Cuba.

FLYTTET TIL CUBA: Marianne og ektemannen Norge (ja, han heter Norge!) driver nå et eget gjestehus på Cuba. FOTO: Privat
FLYTTET TIL CUBA: Marianne og ektemannen Norge (ja, han heter Norge!) driver nå et eget gjestehus på Cuba. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg var generelt svært skeptisk til cubanske menn, da de var ganske påtrengende. Men han var annerledes enn de andre, så jeg lot meg rive med, smiler Marianne Godstad Eriksen.

I 2015 reiste Marianne (37) på backpacking i Sør-Amerika. Første stopp var Cuba hvor hun skulle tilbringe to uker. Men da Marianne møtte cubanske Norge (ja, han heter faktisk det!), ble planene brått endret.

Plutselig befant hun seg på en rundreise på Cuba i stedet og de to ukene ble til én måned.

– Jeg snakket ikke noe særlig spansk og han snakket bare litt engelsk, så vi kommuniserte på en blanding av spanglish og kroppsspråk. All fornuft i meg sa at dette var det dummeste jeg kunne gjøre, men hjertet mitt sa at dette var en bra mann. Jeg er ikke fan av klisjéer, men det var som at hjernen og hjertet ikke ble enig, sier hun.

Valgte å satse på kjærligheten

Etter mange runder med seg selv, bestemmer Marianne seg til slutt for at hun vil satse på kjærligheten og at hun vil flytte til Cuba. Men hva skal hun leve av? Ganske tidlig i forholdet begynner Marianne og Norge å snakke om at de kanskje kan drive et gjestehus sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer