Du leser nå KK pluss

Prostitusjon

Sexkjøperne utnyttet Louise fra hun var 14 år

– På dette tidspunktet følte jeg ikke at kroppen min hadde verdi, men pengene jeg fikk ble en slags bekreftelse på at jeg var fin nok, og at jeg var bra nok til noe.

SEKSUELT UTNYTTET: Louise var bare 14 år gammel da hun fikk penger mot å bli seksuelt utnyttet av eldre menn. Hun prøvde å flykte fra angsten, men tilstanden ble kun forverret. FOTO: Anna Thors
SEKSUELT UTNYTTET: Louise var bare 14 år gammel da hun fikk penger mot å bli seksuelt utnyttet av eldre menn. Hun prøvde å flykte fra angsten, men tilstanden ble kun forverret. FOTO: Anna Thors Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Louise (23) var 13 år gammel, begynte hun å rømme fra hjemmet sitt i Sverige. Hun slet med angst, som følge av mobbing på skolen, og hun prøvde å flykte fra angsten ved å rømme. Hun forsto ikke at det forverret situasjonen.

– Mobbingen førte til at jeg fikk et veldig dårlig selvbilde, og jeg begynte å kutte meg selv. En av gangene jeg rømte hjemmefra, ble jeg voldtatt. Da begynte det å eskalere.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer