Du leser nå KK pluss

Prostitusjon

Sexkjøperne utnyttet Louise fra hun var 14 år

– På dette tidspunktet følte jeg ikke at kroppen min hadde verdi, men pengene jeg fikk ble en slags bekreftelse på at jeg var fin nok, og at jeg var bra nok til noe.

SEKSUELT UTNYTTET: Louise var bare 14 år gammel da hun fikk penger mot å bli seksuelt utnyttet av eldre menn. Hun prøvde å flykte fra angsten, men tilstanden ble kun forverret. FOTO: Anna Thors
SEKSUELT UTNYTTET: Louise var bare 14 år gammel da hun fikk penger mot å bli seksuelt utnyttet av eldre menn. Hun prøvde å flykte fra angsten, men tilstanden ble kun forverret. FOTO: Anna Thors Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Louise (23) var 13 år gammel, begynte hun å rømme fra hjemmet sitt i Sverige. Hun slet med angst, som følge av mobbing på skolen, og hun prøvde å flykte fra angsten ved å rømme. Hun forsto ikke at det forverret situasjonen.

– Mobbingen førte til at jeg fikk et veldig dårlig selvbilde, og jeg begynte å kutte meg selv. En av gangene jeg rømte hjemmefra, ble jeg voldtatt. Da begynte det å eskalere.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer