Sex Og Singelliv

Sexy bok-avsløringer

Romanser og krangler i kulissene. Nå kommer boken som avslører hemmelighetene bak innspillingen av tv-serien «Sex og Singelliv».

Sexy bok-avsløringer
Publisert
Sist oppdatert
Det er forfatteren Clifford Streit, som er den tidligere manageren til Candace Bushnell, som er den opprinnelige sexspaltist-skribenten rollefiguren Carrie Bradshaw er myntet på, som har skrevet boken.
 • Test: Hva husker du fra Sex og singelliv?
 • Boken har fått tittelen «Unbecoming Stanford», som refererer til det faktum at Carries homofile bestevenn Stanford Blatch egentlig er basert på forfatteren Streit selv.I «Unbecoming Stanford» kan man boltre seg i bak-scenen-sladder og detaljer rundt de fire stjernene i serien, Kristin «Charlotte»Davis, Cyntiha «Miranda»Nixon, Kim «Samanta» Cattrall og selvsagt Sarah Jessica Parker, alias Carrie.Streits bok kan bli en saftig affære. Blant annet avslører han flere pikante romanseforhold blant hovedrolleinnehaverne og detaljer rundt krangelen som utviklet seg mellom Kim Cattrall og de tre andre damene.I boken kan man også lese at seriens produsent Darren Star takket nei til å ha med skuespiller og komiker Ashton Kutcher, fordi han ikke hadde noe tro på stjernen.Bokmanuskriptet sendes for tiden rundt til alle New Yorks forlag, men ingen konkret dato for når den kommer ut er klar ennå.I mellomtiden kan vi glede oss til «Sex og Singelliv»-filmen, som snart er på trappene. Filmens stylist, designeren Patricia Field, har satt sammen en fantastisk garderobe for hovedrolleinnehaverne som inneholder nagler, høye hæler, supersexy kjoler og våte drømmer av noen vesker. Se stor bildespesial her.Les også:
 • Snart kommer «Sex og Singelliv»-filmen.
 • Hurra, nå er «Sex og Singelliv»-filmen her
 • Test: Hva husker du fra Sex og singelliv?
 • Femina.no: Sex og singelliv-film er på vei
 • Femina.no: Sexy visitt til New York
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer