Shabana Rehman

Shabana Rehman er død - kjæresten med rørende hyllest

- Jeg er i stor sorg, men kjenner samtidig på enorm takknemlighet for hvert sekund jeg har hatt sammen med min tvillingsjel og store kjærlighet, sier samboeren Petter Simonsen.

SHABANA REHMAN: Den norsk-pakistanske komikeren og samfunnsdebattanten Shabana Rehman ble 46 år. Dette bildet er fra 2018. Tore Meek / NTB
SHABANA REHMAN: Den norsk-pakistanske komikeren og samfunnsdebattanten Shabana Rehman ble 46 år. Dette bildet er fra 2018. Tore Meek / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norsk-pakistanske komikeren og samfunnsdebattanten Shabana Rehman er død, som følge av kreftdiagnosen hun fikk påvist i januar.

Hun ble 46 år. Diagnosen hun fikk påvist for snart ett år siden var kreft i bukspyttkjertelen med spredning.

Det er broren Shakeel Rehman som bekrefter den triste nyheten i et innlegg på Facebook.

«Det er med bunnløs sorg jeg må meddele at vår høytelskede uerstattelige søster, datter, tante, venn, midtpunkt, humørspreder og stolthet gikk fredfullt bort i dag tidlig».

46-åringen sovnet inn torsdag 29. desember, etter å ha vært innlagt på sykehuset i åtte dager.

«Hun har kjempet hardt og aldri gitt opp håpet. Hun ville leve videre for familien, kjærligheten og for det landet som hun elsket så enormt høyt. Men i det siste har ikke kroppen klart mere. Sykdommen avmagret henne. Alltid vært så glad i deg og stolt av deg. Dypt savnet for alltid», skriver broren Shakeel Rehman i innlegget, der han har delt flere bilder av sin høyt elskede søster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer