Shabana Rehman Gaarder

Shabana Rehman Gaarder (39): - Vi forsøkte alt

Komikeren og mannen fikk ikke barnet de drømte om.

SHABANA REHMAN HAR BLITT FIREDYRSMOR: Etter at det viste seg at de ikke kunne få barn, har Shabana og mannen skaffet seg kattene Samson og Saladin og to samojeder. Eckhart er oppkalt etter meditasjonsguruen Eckhart Tolle. Casper er hans «brother from another mother». Foto: Geir Dokken
SHABANA REHMAN HAR BLITT FIREDYRSMOR: Etter at det viste seg at de ikke kunne få barn, har Shabana og mannen skaffet seg kattene Samson og Saladin og to samojeder. Eckhart er oppkalt etter meditasjonsguruen Eckhart Tolle. Casper er hans «brother from another mother». Foto: Geir Dokken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Ekstatisk ropte Shabana (39) det ut i den desembermørke stua. Løsningen på alt som var feil, på den evigvarende prøverørskarusellen av riktig kosthold, riktig timeplan, riktig vær, riktig stress, riktig søvn og riktige hormoner: 

– Vi skal ha hund!

– Aldri i livet, brummet ektemannen Martin inne fra senga.

Han visste hvordan det ville bli. Det var han som kom til å ende opp med lufteturene, røytehelvetet og dyrlegeregningene. Ikke tale om.

– Barnet kom aldri, sier Shabana enkelt.

LES OGSÅ: - Trodde ikke jeg skulle bli morI flere intervjuer hadde hun snakket om at de ønsket seg fire. Dokumentarfilmen «Shabanas valg» som ektemannen Martin lagde om henne, blottla alt: Drømmene, legebesøk, kjærligheten.

De to hadde i dampende het fjortisforelskelse forlovet seg under Niagara Falls, giftet seg på friluftsmuseet i Valdres og reist frihetssøkende sammen til New York for å følge hennes drøm om plass på amerikanske standupscener. Vi så gode og vonde scener fra et moderne, kosmo­politisk ekteskap der de urgamle kjønnsrollene var byttet om. Han fulgte henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer