Ansikt

Sharon Stone til topps igjen

Mensa-medlem Sharon Stone gjør det skarpt, selv om norgesaktuelle Basic Instinct 2 ikke er blitt noen suksess. Den ferske Dior-modellen satser nå på en karriere som både regissør og sangstjerne.

Sharon Stone til topps igjen
Publisert
Sist oppdatert

Sharon Stone (48)

 • Filmdebuterte i Woody Allens Stardust Memories
 • Verdenskjent med suksessfilmen Basic Instinct i 1992. Scenen alle husker fra filmen er den hvor hun krysser beina under et politiforhør og viser at hun ikke har noe under.
 • Oscar-nominert for rollen i Casino.
 • I dag kommer Basic Instinct 2 på norske kinoer. Også denne gang har Sharon Stone hovedrollen som den sexsultne og bestselgende forfatteren Catherine Tramell. 14 år er gått siden Sharon ble verdenskjent for de heftige sexscenene med Michael Douglas i Basic Instinct - ikke minst da hun skiftet beinstilling to ganger og avslørte at hun var truseløs under skjørtet.Mensa-medlemmet Stone er fortsatt like blendende vakker og smart, men det har dessverre ikke hjulpet på besøkstallene i USA. Der nådde filmen bare tiendeplass blant de mest sette filmene i premierehelgen, og spilte inn 3,2 millioner dollar. Filmen er gjennomgående blitt slaktet av kritikerne.Inntektene hittil er for blåbær å regne i amerikansk sammenheng. Men det stopper på ingen måte 48-åringen. Nylig annonserte hun at Basic Instinct 3 er på trappene, og at hun skal regissere filmen selv.- Basic Instinct 3 skal filmes i England, fordi omgivelsene er mer intense og gir en bedre ramme for historien, sier Sharon Stone til Cinema Blend.Stone ligger ikke på latsiden. I tillegg til at hun nylig inngikk en millionkontrakt som modell for Diors nye hudpleieserie Capture Total for modne kvinner, skrev Sharon Stone deler av sangen Come Together Now, som ble utgitt i november. Låta var en del av et mini-Live Aid for orkanofrene i USA. Låtskrivingen ga mersmak, for i forbindelse med Basic Instinct 2-lanseringen offentliggjorde hun at en sangkarriere er neste skritt på karrierestigen.For tiden pryder Sharon enorme reklameplakater som suksessfull og vakker representant for Diors makeup. Capture Total heter serien hun reklamerer for, og den er spesielt utviklet til godt voksne kvinner. Det er en klar trend å bruke seniormodeller i reklamekampanjer. De når bedre fram til den egentlige målgruppen, samtidig som det er superduper hot å være over 40 med sprek kropp og et vakkert utseende. Se bare på norske Anette Stai og Vendela Kirsebom. Etter år med fravær er de nå ettertraktede modeller igjen. Selv benekter Sharon Stone å ha foretatt plastisk- eller noen annen form for kosmetisk kirurgi. Hun gikk til og med til rettssak, og vant, mot en plastisk kirurg som påsto at han hadde operert henne. Det er ikke mange som våger å yppe seg lenger mot Hollywoods skarpeste hjerne.LES MER HER:
 • Filmanmeldelse: Basic Instinct 2
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer