Sienna Miller

Sienna Miller vil ha barn

– Jeg lengter etter romantikk i livet mitt. Jeg er ikke i humør til ennattseventyr, selv om det er sommer og jeg burde, sier skuespiller Sienna Miller.

Publisert
Sist oppdatert
Sienna har akkurat brutt med den fem år yngre kjæresten Jamie Burke (21), fordi hun gikk lei av avstandsforholdet de hadde. Mens hun bor i London, holder han til i New York.

– Jeg har kommet til det stadiet i livet hvor jeg ikke ønsker å tilbringe en time på telefonen hver kveld hvis jeg er i et forhold. Hvis jeg er i et forhold vil jeg at det skal være jordnært og solid. Jeg ser på søsteren min, som har dette fantastiske ekteskapet og en strålende ektemann, sier Sienna.

 • Hollywoods superstylist

 • Hun har hatt en rekke kjærester siden hun var forlovet med Jude Law – et forhold som gikk heden da han var utro med barnepiken. Nå sier hun ifølge Daily Mail at hun ønsker å lære av erfaringene sine.

  – Jeg ønsker å lære av den opplevelsen. Jeg ønsker ikke å gjenta mønstre eller bære med meg bagasje, sier Miller, som mener hun har ignorert sin mer jordnære side:
  – Jeg er ganske hippieaktig, jeg ønsker å gi omsorg, ha barn og være rolig. (©NTB)

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer