Guro Fostervold Tvedten:

Sier stopp: - Jeg flytter til en øde øy!

Den tidligere programlederen har fått nok av kravene og presset.

GURO FOSTERVOLD TVEDTEN: Kommentarfeltet på Guro Fostervold Tvedtens Instagram-profil koker etter at hun nylig satte ord på noe veldig mange kjenner seg igjen i. FOTO: NTB
GURO FOSTERVOLD TVEDTEN: Kommentarfeltet på Guro Fostervold Tvedtens Instagram-profil koker etter at hun nylig satte ord på noe veldig mange kjenner seg igjen i. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan gå en kule varmt for alle og enhver iblant. Spesielt når hverdagens kjas og mas henger over en som et langt, vondt år. I dag er vi konstant pålogget og mottar informasjon hvor enn vi snur oss. Mail, Snap Chat, Facebook, TikTok, Instagram - for ikke å snakke om strømmetjenester og jobbkanaler - er bare noen av de plattformene som stjeler fokuset vårt.

En av de som til slutt så seg nødt til å rope ut om dette, er Guro Fostervold Tvedten - tidligere TV2-journalist og programleder.

Hun er ikke fremmed for å dele om hva hun føler på sosiale medier og hun har tidligere delt innlegg hvor hun gratulerte seg selv med dagen og skrev at hun gledet seg til et år til med seg selv. I tillegg har hun flere ganger hyllet barna sine, Lukas Tobias og Daniel Leander, og ektemannen, Håvard Tvedten, som hun har sagt er det viktigste som har hendt henne.

«Alt har blitt en kamp»

Men tilbake til det å rope ut. For 30. mai la hun ut en video på sin Instagram-konto, @gurotvedten der hun adresserer hverdagsmaset:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer