Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bonde Tusvik etter fødselen: - Jeg måtte rett og slett få laget et helt nytt rumpehull

Før trente komistjernen for å få sprett-rumpe. I dag sitter hun på hemoroideringen og gjør knipeøvelser. Det gir rett og slett ring­virkninger å bli for ivrig under fødselen.

ETTER TO FØDSLER: Sigrid Bonde Tusvik har sluttet å tro på at trening gir radikale endringer. Foto: Astrid Waller
ETTER TO FØDSLER: Sigrid Bonde Tusvik har sluttet å tro på at trening gir radikale endringer. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dagene mine går med til trening av rumpehullet, babystell og amming, sier Sigrid Bonde Tusvik. Hun beveger seg forbausende lett, men tanke på at det bare er tre måneder siden hun fødte. Og ikke en hvilken som helst fødsel! 

LES OGSÅ: Er du livredd for å føde?

– Jeg revnet gjennom hele mellomkjøttet og bak til rumpa. Det er den verste fødselsskaden du kan få. De sydde sammen restene i flere lag innover. Jeg måtte rett og slett få laget et helt nytt rumpehull. 

Sigrid legger ut i slagferdige vendinger, slik vi kjenner henne fra skjerm og scene. Det være seg om sin rekonstruerte lukkemuskel eller om de høykonsentrerte strammeøvelsene hun må gjøre tre ganger om dagen, i et helt år. 

– Denne fødselen ble veldig annerledes enn den forrige. Jennys fødsel var jo helt uproblematisk, og jeg viste den til og med på TV. Nå må jeg holde meg mer i ro, og det er fint. LES OGSÅ: Snarvei til strammere rumpe

Norges største podcast

I vogna ligger lille Jens, intetanende om at moren i iveren etter å presse ham ut skaffet seg en revne nedentil på størrelse med Great Barrier Reef, samt uendelig med materiale til både standupshow og podkast. For tro ikke at tobarnsmoren Sigrid sitter og later seg på hemoroideringen. Sammen med komiker Lisa Tønne er hun fortsatt høyproduktiv med Norges største podkast. Hver uke benker ca. 80 000 lyttere seg for å høre de mildt sagt rappkjefta damene fortelle om alt fra samfunnsliv, til familieliv, sexliv og altså eget underliv. Ingen går fri, verken samfunnets støtter eller ektemenn. Sin egen mann omtaler Sigrid gjerne som «Gullkuken». 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer