Fisk Og Skalldyr

Sildesalat

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Wenche Hoel-Knai






sildebiter fra 1/2 glass kryddersild
1/2 løk
4 kalde poteter
masse dill
3 ss kaviar fra tube
3 ss rømme
2 ss majones

Hakk sildebitene i mindre biter. Finhakk løk og del potetene (rester fra julaften) i små terninger. Ha i en bolle og bland resten i en annen bolle før du mikser det med sild, poteter og løk. Dryss masse hakket dill oppå.

Sildesalat
Sildesalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer