Sildesalat

Sildesalat

Mange lager sildesalat til jul. For mange er den favoritten på bordet.

Sildesalat
Publisert
Sist oppdatert

(4 porsjoner)

◗    200 g hermetiske rødbeter
◗    200 g kryddersildfileter
◗    3 poteter, kokte
◗    2 sylteagurker
◗    3 egg, hardkokte
◗    1 ½ rømme

1. Del rødbetene i små terninger og gjør det samme med de skrelte potetene.

2. Hakk agurkene og skjær sildefileten i biter. Skrell egget og hakk dem grovt.

3. Bland alt i en bolle sammen med rømmen. Rør forsiktig.

4. Hvis du ønsker det holder du av litt av de ulike ingrediensene og pynter oppå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer