Hår

Siste trend ut: Å la kroppshåret gro!

Både Madonna og Miley Cyrus har stolt vist fram sine hårete armhuler. Selv kjente KK`s egen journalist bare skam da hun testet siste kroppshårsmote.

Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Denne er til min 11 år gamle venninne, som da kroppshåret begynte å gro, som da det naturligste i verden skjedde – fikk panikk. 

«Gry, det er visst in å la håret under armene gro nå. Massevis av Hollywood-kjendiser som gjør det. Kunne du tenke deg å teste ut?» spurte min sjef så gladmanipulerende som bare hun kan.

Jeg er ennå litt usikker på hvorfor jeg sa ja. Men i over en måned har jeg nå latt kroppshåret gro, som gresset bak do. I over en måned har jeg psyket meg opp til å skulle vise det fram. Og var helt uforberedt på all den skammen det skulle utløse.

LES OGSÅ: Derfor har vi hår på beina

Plutselig flommet sosiale medier over av hårete armhuler

Muligens var det Lady Gaga som denne gangen startet hår-ballet, da hun i 2011 opptrådte i en turkis kjole – med matchende armhulehår. To turkise kladeiser av kunstig og pålimt hår under armene, på størrelse med middels store gresstuer.

I fjor delte Madonna sitt ekte armhulehår på Instagram med ordene «Long hair … Don’t care!!!!!!!». I mai toppet Miley Cyrus det hele: Hun hadde ikke bare latt håret under armene gro – men i tillegg valgt å farge det knallrosa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer